Apocalypsis Therapy Exfoliatie

  Met de power peeling van Juliette Armand, de Apocalypsis Therapy Exfoliant!

  Een goede peeling is een prima manier om de huid te verdunnen, activeren en herstellen. De Phytopeeling van Juliette Armand, de Apocalypsis Exfoliant is een intensieve medium deep peeling die echt verbetering geeft op huidverkleuringen, pigmentvlekken en het natuurlijke regeneratieproces van de huid stimuleert. Deze kruidenpeeling kan daarnaast nog gecombineerd worden met fruitzuren, voor een nog intensere werking.

  Een behandeling met zoetwaterspons en fruitzuren

  De Skinbooster Apocalypsis Therapy Exfoliant heeft als belangrijkste werkstoffen drie krachtige zoetwater sponsen uit Rusland en Canada met een naaldachtige structuur die exfoliëren en aanzetten tot cel vernieuwing, waarbij we gebruik maken van het zelfherstellende vermogen van de huid. Dit combineren we met fruitzuren voor een nog diepere werking. Heel veel krachtigs uit de natuur voor een gezonde frisse huid!

  Schilfers en vellen!

  Een medium deep peel is niet zomaar een simpel “scrubje”. Je zet een proces in de huid in werking wat zeker 10 dagen duurt. De stimulans die de peeling veroorzaakt in de huid zorgt voor een prikkel om nieuwe cellen aan te maken in de opperhuid. De peeling zorgt voor doorbloeding en dringt heel diep in de huid door. Dit alles zorgt ervoor dat je huid eerst moet herstellen voor je het echte resultaat ziet. Het gevolg: de eerste dagen een trekkerige, wat rodere huid en daarna velletjes en schilfers. Rond de vijfde dag kan een herstelbehandeling ingepland worden om het genezingsproces beter en sneller te laten verlopen. Plan zo’n behandeling dus niet net voor een leuk feestje, maar wel 2 weken daarvoor zodat je huid na 10 dagen weer straalt!

  Goede thuisproducten behouden het resultaat

  Na zo’n superpeeling zie je dat de vlekjes verminderd en soms zelfs weg zijn, en de huid weer fris en vitaal is. Ook is de huid nu veel gladder, heeft weer een natuurlijke glans en is de talgafscheiding gereguleerd. Kortom… een gezonde frisse huid die je ook zo wil houden. Om dit resultaat te behouden is het van het allergrootste belang goed thuis de producten te gebruiken.

  Derma Heal Cream of Gel

  Deze crème is er speciaal voor ontwikkeld om het herstel van de huid en de aanmaak van cellen te bevorderen na de Apocalypsis therapy peeling. Deze crème is bedoeld voor de droge huid. Als je een vettere huid hebt, krijg je de gel-variant. De belangrijkste werkende bestanddelen zijn malus domestica, kelifluo, bisabolol, dermonectin, drieline, pentavitin, panthenol, shea butter. Om de huidbarrière te beschermen en te versterken. Ook helpt het de teint egaler te maken en de roodheid weg te nemen. Het is dus heel belangrijk om de huid na de peeling te laten herstellen en beschermen met een sunfilm van minimaal factor 30 of hoger. Pas na een maand zou het weer mogelijk zijn om deze peeling te herhalen. Dit kan tot maximaal 3x per jaar. De behandeling kost € 190,-  en dit is inclusief de nabehandeling. De Sunfilm en de Dermaheal gel of crème kosten € 106,00.