hannah Xclusive

Xclusieve rimpelkiller! Een combi van hannah Intense Treatment en de Dermatude Meta Therapy!

De natuurlijke oorzaken van het ‘ouder worden’ zijn het verlies van onderhuids vet, spierweefsel, collageen, elastine en hyaluronzuur en niet te verwaarlozen botresorptie. Je kunt hier weinig aan doen, anders dan proberen het proces te vertragen met gezond eten en goed bewegen.

Dé gouden combinatie!

Indien je de gevolgen van de weg van Moedertje Natuur in het gezicht met natuurlijke middelen wilt vertragen, dan is de hannah Xclusive de hoogste level in huidverbetering. Dit is dé behandeling op het gebied van rimpelbehandeling. Door de gouden combinatie, Dermatude en hannah Xperience te combineren heb je “the total package” op het gebied van huidverbetering en werk je nog intenser in de diepere huidlagen. De Rimpelreductie therapie brengt het volume weer terug naar de oorspronkelijke plek door de krachtige diepe massages en zorgt voor een natuurlijk liftend effect.

Dubbele werking in de strijd tegen rimpels!

Met de Dermatude Meta Therapy worden er met een speciale naaldmodule met 18 ultra dunne micronaaldjes, onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. De huid ziet dit als beschadiging en gaat dit repareren waardoor er nieuw collageen en elastine wordt geproduceerd. De actieve serums worden met ultrageluid therapie nog beter de huid in gesluisd. Tevens zorgt ultra geluid therapie er voor dat de huid meteen kalmeert en herstelt. Met deze super combinatie wordt de huid steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat je huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd en daarmee wordt op een puur natuurlijke manier de biologische klok terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

De hannah Xclusive bestaat uit:

  • Intake gesprek en huidmeting
  • Reiniging
  • Peeling
  • Fruitzuur behandeling, als de huid en het seizoen het toelaat
  • Stimuleren van de doorbloeding
  • De krachtige rimpelreductie therapie
  • Dermatude Meta Therapy met de 18 naald module
  • Herstellen met ultra geluid therapie
  • Afsluiten met afgestemde producten